ПОЧИВКА В С. БАЧКОВО | ГЬОРГОВИЯТ ХАНЬ

ПОЧИВКА В С. БАЧКОВО | ГЬОРГОВИЯТ ХАНЬ

Гьорговият хань Ви предлага комфортни и достъпни нощувки, на не повече от 3км от известния и един от най-посещаваните български храмове – Бачковския манастир. Това е едно от предпочитаните места, от множество туристи и миряни, които търсят тишината и релакса, криещи се в красивите български местности. Гьорговият хань се намира изключително близо и до друго познато име – местността Кръстова Гора, където се носят истории за множество случили се чудеса на вярващи и праведни хора.

Гьорговият хань осигурява на гостите си приятна почивка сред чист и тих балкан, без лишения от каквито и да било удобства, защото къщата разполага с всичко нужно, за да имате пълноценен престой в нея. .

На първият етаж можете да си направите барбекю и да похапнете в приятна компания на голямата тераса, Можете да се възползвате, също така от напълно оборудвана кухня, минибар, комфортна трапезария и една спалня със самостоятелна баня с тоалетна. На същия етаж, ще намерите велоергометър, който Гьорговият хань е осигурил специално за вашата отлична физическа форма.

На втория етаж се намира кухня с трапезария, хол с камина, втори самостоятелен санитарен възел, още помещения за спане и живописна, зимна веранда, снабдена с кухненско оборудване.

Домашните любимци са добре дошли в Гьорговият хань, като стопаните на къщата са предвидили и удобни клетки за четириногите приятели на своите гости.

Някои от атракциите, които къщата предлага са:

  • пътешествие с колела
  • приготвяне на чеверме и други

Гьорговият хань се грижи и за гостите, които не разполагат със собствен транспорт. При предварителна заявка те ще Ви посрещнат на удобна за Вас локация. Ако пътувате със самолет, персоналът може да Ви вземе от летището, за да не търсите таксита с невъобразими надценки. Единственото, което трябва да направите е да ги предупредите предварително за датата на Вашето пристигане, мястото за посрещане и броя на пътниците.

Цената за използването на цялата къща, с всички осигурени удобства е 450 лева на нощувка.

За повече информация и резервации можете да се свържете с екипа на Гьорговия хань. Те Ви очакват!

Контакти:

Виж също

thumbnail
hover

Почивка в с. Чала, Родопите |...

Бунгало Чала е разположено в едноименното село в Родопите, една от най-краси...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Настаняване край язовир Доспат | Хотелски...

Хотелски комплекс Дъбраш може да Ви осигури приказна почивка в покрайнините...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Почивка край Габрово | Къща за...

Къща за гости Дария се намира в красивата Стара планина, съвсем близо до Габр...

  • Публикувано от bgstart