Почивка в село Върбина, Смолян | Хотел Върбински мост

Почивка в село Върбина, Смолян | Хотел Върбински мост

Хотел Върбински мост се намира в живописното родопско село Върбина, близо до град Смолян. Там можете да се насладите на пълноценна почивка, съчетаваща красотата на българската природа и СПА преживявания.

Персоналът на хотел Върбински мост с удоволствие ще се погрижи за Вашето добро настроение и ще Ви накара да се почувствате като дългоочаквани скъпи гости. Те могат да Ви предложат разнообразни възможности за забавление, които включват, както посещение на едни от най-красивите природни обекти, така и СПА терапии, които да се погрижат за Вашето спокойствие и релакс.

Хотел Върбински мост може да се превърне в отправна точка към много природни феномени със световна слава: екопътеките Конската глава, Каньонът на водопадите, Кечи кая Козник, Момчиловата крепост, Смолянските езера и много други.

Хотелският комплекс разполага с капацитет да настани 40 души, като местата са разпределени в двойни, тройни стаи и студиа. Един от любимите типове настаняване на посетителите са самостоятелните къщи за гости, които са подходящи за двама или трима души.

Върбински мост Ви дава възможността да се насладите на неповторими кулинарни шедьоври на родопската кухня. Те разполагат с ресторант с лятна градина, като общия брой на местата за настаняване във външната и вътрешната част е 140.

Ако решите да посетите хотел Върбински мост, то не пропускайте да се възползвате от професионалния масаж и горещата сауна.

През лятото гостите на хотела могат да се насладят на поддържан басейн на открито.

Информация за контакт:

с. Върбина обл. Смолян общ. Мадан – местност Реката

+359 876 537 070

varbinskimost@abv.bg

http://www.varbinskimost.com/

Виж също

thumbnail
hover

Почивка в с. Чала, Родопите |...

Бунгало Чала е разположено в едноименното село в Родопите, една от най-краси...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Настаняване край язовир Доспат | Хотелски...

Хотелски комплекс Дъбраш може да Ви осигури приказна почивка в покрайнините...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Почивка край Габрово | Къща за...

Къща за гости Дария се намира в красивата Стара планина, съвсем близо до Габр...

  • Публикувано от bgstart